Back to the top

Politica de confidentialitate

POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE PRIVIND WEBSITE-UL kontrabandbrasov.ro

OPERATORUL

SC OMEGA ART SRL persoana juridica, iti multumeste pentru increderea acordata in folosirea siteului kontrabandbrasov.ro prin care se prezinta portofoliul si informatii in domeniul Artistic/Muzica/Band, prin webiste-ul personal.

SC OMEGA ART SRL doreste sa asigure siguranta datelor tale cu caracter personal atunci cand vizitezi siteul/blogul online.

SC OMEGA ART SRL este operatorul datelor tale cu caracter personal ("date" sau "datele personale") pe care le colectam si prelucram atunci cand vizitezi siteul/blogul si ne poti contacta oricand la:

E-mail: kontrabandbrasov@yahoo.com sau folosind formularul de contact din siteul kontrabandbrasov.ro.

Telefon: 0724.217.117 | 0765.519.340 | 0745.325.674


Esti in centrul atentiei noastre si dorim ca prin aceasta politica de prelucrare a datelor personale ("Politica"), emisa in conformitate cu legislatia privind protectia datelor (inclusiv, Regulamentul (EU) general privind protectia datelor persoanelor fizice nr. 2016/679) - "Regulamentul UE"), sa iti oferim in mod transparent, clar si usor de citit si de inteles, informatii privind prelucrarea datelor tale atunci cand utilizezi siteul kontrabandbrasov.ro.


Ne dorim sa te informam prin aceasta Politica cu privire la:

  • Ce date colectam si prelucram despre tine atunci cand vizitezi si/sau autentifici pe dispozitive mobile
  • De ce si cum colectam si prelucram datele tale
  • Cu cine partajam datele tale
  • Ce drepturi ai cu privire la datele tale

CE DATE COLECTAM?

kontrabandbrasov.ro intelege importanta protejarii datelor personale pe care le colectam si prelucram despre tine. Pe kontrabandbrasov.ro poti naviga fara a avea un cont de utilizator.

Date personale pe care le colectam atunci cand utilizezi siteul kontrabandbrasov.ro:

Identificatori online

Atunci cand te doresti sa trimiti un email din secriunea Contact de pe kontrabandbrasov.ro si/sau aplicatiile disponibile pe dispozitive mobile si, daca este cazul, sa scrii comentarii, va colecta urmatoarele date: Numele specificat in formular, emailul specificat in formular, IP-ul dispozitivului de pe care te autentifici, data si ora la accesezi situl, software-ul, browser-ul de internet pe care il utilizezi si informatii despre sistemul de operare al dispozitivului (computer, telefon mobil, etc.), precum versiunea aplicatiilor si setarile regionale si de limba, rezolutia ecranului. Asociem mai departe acesti identificatori online cu ID-ul contului tau de utilizator de pe kontrabandbrasov.ro.

MODIFICAREA PREZENTEI POLITICI

Prezenta Politica va putea fi modificata/actualizata oricand de catre SC OMEGA ART SRL, conform propriei decizii, cu punerea la dispozitia persoanelor vizate a versiunilor actualizate.

DEFINITII APLICABILE

“Date cu caracter personal" inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

"Prelucrare" inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

"Operator" inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern.

"Imputernicit" inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului.

"Destinatar" inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism careia (caruia) ii sunt divulgate datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o parte terta.

"Consimtamant" al persoanei vizate inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate.

"Regulamentul UE" inseamna Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.